Roșia Montană

Din nou incompetența statului, cel mai probabil, ne va pune la plată. Gabriel Resources, compania care dorea să scoată resursele din Roșia Montană, a dat în judecată statul român. Ei voiau, ca și alții, să ne fure resursele naturale.

Compania minieră solicită ”compensarea integrală care i se cuvine potrivit prevederilor tratatelor pentru faptul că i-au fost încălcate drepturile cu privire la dezvoltarea proiectului, ca o consecinţă a violării de către România a acestor tratate” şi susţine că a investit în total peste 700 de milioane de dolari în proiectul de la Roşia Montană. Gabriel Resources deţine 80,69% din acţiunile Roşia Montană Gold Corporation (RMGC), dezvoltatorul proiectului minier aurifer blocat de la Roşia Montană, restul capitalului fiind controlat de statul român, prin Minvest Roşia Montană.”

Au făcut o investiție proastă acum se așteaptă ca noi să plătim pentru ei. Interesant este faptul că ei sunt reprezentați de avocați americani și români.

Ţuca, Zbârcea şi Asociaţii sunt niște trădători de țară.

 

 

 

http://adevarul.ro/news/eveniment/de-risca-romania-piardaprocesul-gabriel-resources-rosia-montana-1_59a447005ab6550cb86876a4/index.html

Leave a Reply

Your email address will not be published.