Refugiații, noua clasă intelectuală românească

În România nu avem atacuri comise de ”refugiați”, ele sunt comise tot de o populație maronie și venită de pe alte meleaguri. La noi refugiații vor devenii doctori, ingineri și profesori. În Califatul Britanic deja au descoperit un nou tratament facial, cel cu acid.

În Republica Socialistă Catalană, deja sunt instructori auto. În Finlanda au devenit și măcelari. Nici până acum nu îmi dau seama de ce rasiștii și xenofobii urăsc refugiații, când ei ne aduc atâta diversitate și cultură.

Vă dați seama ce schimburi culturale vor fi între sirienii din Maroc și românii din Gange? Până acum suntem mulțumitori pentru schimburile culturale între rromi și români, ei ne-au dat mari talente precum Guță, Florin Parizer, și alții. Cum s-ar descurca românii fără clanurile de romi și crimele pe care le comit?

 

http://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/refugiat-din-siria-bursier-in-romania-798500

http://www.mediafax.ro/externe/atacuri-cu-acid-in-londra-cel-putin-opt-raniti-la-un-centru-comercial-un-suspect-retinut-16740141

http://www.hotnews.ro/stiri-international-21960383-principalul-suspect-pentru-atacul-cutitul-din-finlanda-este-marocan-varsta-18-ani.htm

http://revista22online.ro/70265029/dou-atacuri-cu-maina-n-mulime-barcelona-i-cambrils-13-mori-100-rnii-3-romni.html

Leave a Reply

Your email address will not be published.