Corectitudinea politică

În câțiva ani o să ajungem și noi din urmă pe cei din vest la capitolul ”corectitudine politică”, dacă lucrurile vor continua la fel. Guvernul și propaganda globalistă mereu vrea să facă omul de rând să se conforme idioțenilor pe care le propagă.

Dacă cetățenii nu se vor conforma liniei de partid de bună voie, vor fi constrânși să ”gândească corect” prin constrângeri financiare, organizații de tip ”Consiliu Național pentru Combaterea Discriminării” sau ”Institutul Național pentru Studierea Holocaustului din România Elie Wiesel” și chiar închisoare.

Ei vor să ne spună ce să gândim și dacă îndrăznim să avem idei diferite, să trimită ”Sfânta Inchiziție a Gîndului”. Pe lângă asta ei vor să schimbe limba pe care o vorbim și să fie astfel imposibil să ieșim din zonele gândirii delimitate de ei.

Vor să ne facă să acceptăm abominațiile, pedofilii și rasele care nu pot fi categorizate ca fiind umane. Vor să ne facă să ne iubim propiul genocid. Nu se spune schimbare etnică a populației, ci ”diversificare” a populației. Cum să nu iubești țiganii, ups! Vreau să spun cetățeni români mai bronzați din altă țară.

Acest jurnalist mi se pare rasist și xenofob, uite ce poveste neadevărată a spus despre niște umili comercianți ambulanți de etnie rromă ce au uitat să plătească pentru obiectele achiziționate.

La noi, mișcările astea fasciste legate de cultura rock erau un lucru specific copiilor teribiliști în anii ’90 și se bazau strict pe ura românilor față de etnia romă. Pe la 13 ani, și eu mă băgasem în ceva de genul ăsta printr-un chat de pe mIRC. Fusesem jefuit în drum spre școală de doi romi, așa că hotărâsem, cu mentalitatea idioată de atunci, că toată etnia era de vină. M-am și văzut o dată cu grupul ăla de copii supărați neonaziști, în Springtime-ul din Victoriei. Am mâncat pizza, am făcut schimb de muzică străină și am vorbit despre cum etnia romă era plaga României, că nu știam cum altfel să ne vărsăm frustrarea că nu era păzită curtea școlii sau că nici autoritățile, nici părinții nu ne luau în seamă plângerile.

Măcar el nu urăște această etnie minunată, cine ar putea urî niște oameni ai căror sport național este aruncatul cu katana. Ei sunt cei care îți ușurează povara, ea fiind metal prețios sau chiar și fier. Cu siguranță ei nu sunt responsabili de majoritatea crimelor comise în țară.

Pentru acești oameni cel mai mare păcat pe care îl poți face este să urăști abominațiile și străinii care îți distrug țara, omoară poporul și te înlocuiesc cu o populație cu o etnie stricată. Singurii pe care ai voie să îi urăști sunt ”inamicii poporului”, rasiștii, xenofobii și alte cuvinte de acest fel care mereu își vor schimba definiția ca să includă mai mulți oameni.

 

https://www.vice.com/ro/article/53b3e5/cedry2k-nu-a-inventat-muzica-de-extrema-dreapta-in-romania-535

http://cncd.org.ro/

http://www.inshr-ew.ro/

One Reply to “Corectitudinea politică”

Leave a Reply

Your email address will not be published.