Războiul împotriva României continuă

Războiul pshihologic și cel de demoralizare continuă. De la nivel local, până la cel guvernamental. El se face cu ajutorul agenților străini și cu instituțiile pe care ei le-au creat și în care s-au infiltrat.

În școli, propaganda se face cu ajutorul manualelor și cu profesorii ce promovează viziunea marxistă asupra lumii. Adică cea a ”Egalității”, ”Libertății” și ”Toleranței”. Orice om cu minte și care analizează afirmațiile produse de acești măscărici, își va da seama că sunt minciuni.

Egalitatea de orice fel nu există și nu ar trebui atinsă. Oamenii sunt diferiți și cu capabilități diferite. Dacă vrei să atingi ”egalitate”, va trebui să iei de la cei mai buni și să dai la cei leneși sau incapabili și ajungem în comunism. De obicei, ”egalitatea”, beneficiază doar populațiilor străine, nu cele native.

Libertatea nu se dă, ea se câștigă, dar marxiștii vor să dea o nouă interpretare acestei idei. Ei vor ca toți oamenii să fie liberi să facă orice le trece prin cap. De aceea ei militează mai întâi pentru dreptul de vot al femeii, ca apoi să ajungă să ceară drepturi pentru degenerări mintale, precum homosexualitatea, pedofilia, necrofilia, etc.

Toleranța vine la pachet cu diversitatea. Vor să ne facă să acceptăm minorități, de obicei de alte rase, care întotdeauna sunt violente și nu se pot integra. Exemple recente: țiganiii în România, ”sirienii” (arabi, turci, somalezi și alte popoare ce nu pot fi catalogate ca fiind umane) în Europa. Este bine totuși că nu se pot integra, în acest fel vom reuși să ne menținem moștenirea genetică.

”Discursul urii” evident că este o amenințare pentru acești oameni, pentru că el critică acești oameni și le dă în vileag planurile. De aceea ei doresc să cenzureze orice discurs ”anti-semit”, ”xenofob” și ”homofob”.  Minciunile lor sunt atât de gogonate încât dacă nu te conformezi lor, doar simplul act de opoziție a ideilor le va ruina planurile.

În România există și minoritatea maghiară, care dorește autonomie. Câtă autonomie vor oamenii ăștia nu am habar, dar guvernul vrea să folosească acest vicleșug pentru a rupe bucăți din Transilvania, ca mai apoi să se unească cu ele și să formeze Ungaria Mare.

Ong-urile sunt baza activităților agenților străini, de orice proveniență. Prin ele sunt finanțați agenții de câmp și prin ele se cumpără influență în guvern.

http://www.euractiv.ro/video/discursul-urii-o-amenintare-pentru-europa-astazi-9082

http://www.mediafax.ro/politic/discutii-aprinse-la-senat-pe-tema-zilei-maghiarilor-proiect-pe-care-udmr-il-temporizeaza-basescu-le-am-spus-cata-autonomie-au-la-caracal-atat-vor-avea-si-la-sf-gheorghe-16770034

http://adevarul.ro/locale/sibiu/cum-s-au-coalizat-cei-mai-activi-luptatori-ordonantei-13-noua-luni-protestele-rezist-cream-spatiu-schengen-grupurilor-civice-1_59e4beb65ab6550cb82e9bcb/index.html

http://adevarul.ro/locale/cluj-napoca/lupta-profesoareiacuzata-indruma-elevii-homosexualitate-recomandat-unfilm-e-cumplit-scoala-1_59e4b4365ab6550cb82e5874/index.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.