Oglindă, oglinjoară

Oglindă, oglinjoară cine e cea mai hidoasă din țară? O aplicație nouă creată cu scopul de a ajuta autoritățile în cazurile de trafic de persoane, pune femeile pe muchie. Aparent este sexist să afli cum arată o persoană fără machiaj.

Femeile care folosesc tone de machiaj pentru a atrage un partener își pierd cea mai puternică armă, în loc să mai petreacă câteva minute să se machieze, acum vor trebui să depună efort să arate bine. În dorința de a atinge frumusețea femeile ajung să își distrugă fața și devin hidoase.

Industria cosmeticii profită de naivitatea și prostia acestor femei provocând daune serioase femeilor ce folosesc acest tip de produse. Prostia are un preț destul de mare, produsele cosmetice folosesc substanțe chimice ce provoacă probleme ale pielii și chiar cancer.

Dar aparent pentru ”jurnaliste” este mai important felul în care arăți, nu sănătatea. În producerea acestor produse de înfrumusețare se folosesc prepuțuri și material biologic ce provine din fetuși.

 

http://www.independent.co.uk/life-style/makeup-removal-app-makeapp-controversy-women-problems-issues-beauty-a8055866.html

https://www.glamour.com/story/makeapp-removes-makeup-app

https://www.huffingtonpost.com/2015/04/10/baby-foreskin-facial_n_7040808.html

https://www.washingtontimes.com/news/2009/nov/3/aborted-fetus-cells-used-in-anti-aging-products/

http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2352647515000453

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.