Statul paralel

Statul paralel este un inamic imaginar al psd-ului, dar această idee de societate paralelă ar putea fi răspunsul crizei politice în care ne aflăm.

Criza economică și colapsul guvernului vor veni curând, de aceea va trebui să ne pregătim în această privință. Ca să spravițuim ca popor, va trebui ca fiecare dintre noi să își facă datoria față de strămoși și să își asume responsabilitatea pentru generațiile viitoare.

Ce e de făcut? Trebuie să devenim independenți din toate punctele de vedere și să nu ne bizuim pe nimeni. Noi românii etnici trebuie să ne organizăm și să eliminăm treptat nevoia serviciilor guvernamentale. Noi trebuie să fim stăpâni pe propia viața, nu un birocrat sau vreun mafiot precum Dragnea.

Nu vom putea schimba nimic printr-un partid. Dar fiecare om are nevoie de mâncare, ceva de băut și alte servicii. Aici trebuie să intervenim noi și să dirijăm situația. Noi nu trebuie să schimbăm guvernul prin forță sau votare, trebuie să îl înlocuim prin servicii superioare.

Cu toții știm că cei din guvern nu fac nimic altceva în afară de furat, de aceea oamenii vor alege pe cei care le oferă ceva. Când oamenii sunt înfometați, mereu vor fi de partea celor ce le oferă pâine.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.