Iarna persană

Cum tentativele de provocare a Iranului într-un conflict armat cu Israel și America au eșuat, Mossad-ul și CIA-ul au trecut la planul doi. Acum încearcă metoda ”primăvara arabă”, poate va fi un succes ca revoluția din 1979 . Ar fi bine ca SUA și Israelul să nu facă monopol pe petrol, altfel preturile la benzină și motorină se vor tripla.

Dacă axa Israel-SUA sau Iran câștigă este irelevant. Tot Europa va avea de suferit. La imigrația intelectualilor sirieni din Somalia, Algeria, Pakistan se vor adăuga și oamenii de știință iranieni din Niger, Chad, Irak și chiar și din Isis. Populația maronie și neagră va crește în timp ce oamenii nativi ai Europei vor scădea în populație.

Ni se spune să avem mai puțini copii ca să salvăm mediul, dar avem nevoie de imigranți ca țara să nu intre în colaps economic. Ceva nu se leagă.

Pe lângă problema viitoare, mai este problema actuală a României, cea a țiganilor. Dacă nu scăpăm de ei curând, România, în viitor va avea un război  între clanurile țigănești și Republica Islamică Germană.

 

https://www.hotnews.ro/stiri-international-22203029-12-oameni-murit-iran-inceputul-protestelor.htm

http://www.mediafax.ro/externe/criza-din-iran-dupa-ce-doua-persoane-au-fost-ucise-presedintele-hassan-rouhani-avertizeaza-cetatenii-sa-renunte-la-proteste-16913811

https://www.theguardian.com/environment/2017/jul/12/want-to-fight-climate-change-have-fewer-children

https://www.forbes.com/sites/janetwburns/2017/07/20/scientists-say-family-planning-is-our-best-bet-to-reduce-climate-change/#7e97451240f5

http://www.ibtimes.co.uk/shocking-charts-show-why-europe-needs-immigrants-survive-1478177

https://www.marketwatch.com/story/the-eu-in-order-to-survive-needs-to-welcome-and-integrate-immigrants-2016-09-15

http://www1.cbn.com/cbnnews/world/2017/july/sweden-welcomed-returning-isis-fighters-gave-them-new-identities

https://www.express.co.uk/news/world/779203/Swedish-minister-returning-ISIS-fighters-integrated

One Reply to “Iarna persană”

Leave a Reply

Your email address will not be published.